Grmljavina motora u Kotor Varošu

moto skupDanas je Kotor Varoš bio znaku prvog moto skupa, koji su organizovali motoristi iz našeg grada. Kako nam je rekao jedan od organizatora ovog skupa Slobodan Marić, bila je ovo prilika da se kotorvaroški ljubitelji dvotočkaša revanširaju svojim kolegama na gostoprimstvu koje su im pružili na sličnim skupovima koji su organizovani u regiji.

„Danas smo ugostili preko stotinu motorista iz više moto klubova, bio je tu i određen broj fri rajdera koji su uvijek dio ovakvih druženja. Ovo je put kako da povećamo interesovanje javnosti za ovaj sport i dobra prilika da se na ovaj način upotpuni kotorvaroška turistička ponuda.“, rekao je Marić.

Gosti Kotor Varoša danas su bili brojni motoristi iz Zaječara, Tuzle, Banja Luke, Teslića, Srpca, Prnjavora, Gradiške i Čelinca. Motoristi u našem gradu imaju u planu da u narednom periodu osnuju moto klub.
„Trenutno nas u gradu ima dvanaest koji se bavimo ovim atraktivnim sportom, i radi lakšeg i efikasnijeg funkcionisanja veoma brzo ćemo završiti i formalnosti oko registracije prvog moto kluba u Kotor Varošu“, rekao je Pantelija Bojić, jedan od organizatora današnjeg moto okupljanja.

Od 16 do 17 časova u atraktivnom defileu kotorvaroškim ulicama protutnjali su moćni dvotočkaši, izazivajući pažnju i divljenje građana. Nakon defilea druženje je nastavljeno na gradskom trgu uz dobru hranu i žestoke zvuke rok en rola. S ovim moto skupom zatvorena je ovogodišnja sezona okupljanja bajkera, pred njima su kako kažu u hladnijim danima

Leave a reply

Copyright © 2016 MK Orlovi - Moto klub Kotor Varoš