Danas i sutra 9. moto susreti u organizaciji Moto kluba Padrino

13450954_1859377134289889_7925397557607676075_nMoto klub „Padrino“ iz Jajca, ove godine organizira 9. moto susrete koji će se održati 17. i 18. lipnja na poznatom kupalištu Brana, koje je udaljeno tri kilometra od Jajca. Prethodni moto susreti su bili odlično posjećeni, ali ove godine organizatori se nadaju da će biti još posjećeniji.

Cilj ove manifestacije je okupiti što veći broj simpatizera ovog vida rekreacije, ali i razviti nove prijateljske odnose sa svim moto klubovima u BiH, a i izvan granica naše države.

Očekuje se veliki broj sudionika iz svih krajeva BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Švedske…

-Cilj ove manifestacije je promocija turističke ponude našeg grada, kao i sporta i rekreacije kojim se bave moto klubovi. Pripreme teku po planu, očekujemo veliki broj gostiju, rekao je Josip Miketa, predsjednik Moto kluba „Padrino“.

Na kupalištu Brana besplatno kampirnje za sve učesnike.

Da bi ovaj događaj opravdao naziv jednog od najpopularnijih u BiH organizatori, odnosno članovi MK „Padrino” su za sve svoje goste bajkere, a i one koji to nisu osigurali kvalitetan program.Nakon svečanog defilea motorista kroz centar grada, druženje će se nastaviti uz glazbu.

-Poseban akcenat dali smo glazbenom dijelu programa, gdje će nastupiti „Lazy band”, „Posebna vožnja”, „Gruver”, te grupa „Ćeif”. Za učesnike na ovoj manifestaciji osigurali smo besplatne obroke, biti će organizirane i moto-igre, kao i tradicionalni defile kroz grad Jajce,rekao je Miketa za kraj.

Moto klub „Padrino“ je osnovan 2007. godine i trenutno ima preko 30 članova,a pored Jajčana imaju tri člana iz Slovenije.

Leave a reply

Copyright © 2016 MK Orlovi - Moto klub Kotor Varoš