Sutra moto-skup

motorijada2017
KOTOR VAROŠ, 1. SEPTEMBRA – U Kotor Varošu sutra će biti održan moto-skup na kojem će učestvovati veliki broj bajkera iz BiH, Srbije, Hrvatske i Italije.

Panto Bojić, sekretar Moto-kluba “Orlovi” iz Kotor Varoša koji organizuje drugu kotorvarošku motorijadu, rekao je da se očekuje dolazak više od dvije stotine bajkera iz preko 70 klubova iz Zaječara, Beograda, Požege, Tuzle, Banjaluke, Višegrada, Teslića, Srpca, Prnjavora, Gradiške i Čelinca, i da su za sve njih obezbijeđeni hrana i osvježenje, kao i kamp mjesta na gradskom kupalištu “Bjeline”.

Predsjednik Moto-kluba “Orlovi” Slobodan Marić rekao je da je glavni cilj moto-skupa povećanje interesovanja javnosti i stanovnika za ovaj sport, a na ovaj način želi se upotpuniti i turistička ponuda.

“Dolazak motociklista očekuje se u 12.00 časova, zatim će uslijediti atraktivan defile gradskim ulicama, a u večernjim časovima sve posjetioce očekuje bogat muzički program”, naveo je Marić, dodajući da će nastupiti bendovi “Tribut bend”, “Tref pik razbojnik” i “Talisman”.

Copyright © 2016 MK Orlovi - Moto klub Kotor Varoš